2009. június 25. 15:00 - Khaos

MILA 15: One Piece

És ez is elérkezett! A One Piece-nek a listákon, minden listán rajta kell lennie, több okból is. Kezdjek neki az adatoknak? Nincs értelme, hiszen aki eddig sem hitt neki az ezután sem fog, aki meg nézi az úgy is egyetért. Japán jelenleg is egyik legnézettebb, hetente futó sorozata egyértelműen jelen volt a shounenek újkori térhódításában, jókora szereppel.

A történettel talán már boldog-boldogtalan tisztában van, egy kis kalózcsapat járja a vizeket és folyton belekötnek valakibe illetve beléjük köt valaki, a végcél pedig a One Piece, az a kincs, ami a birtoklóját a kalózkirállyá teszi. Egyszerű és még sem, a világ pedig a történet bogozódásának 11 éve alatt egyre csak mélyül és mélyül. Oda zsenije nem csoda, hogy leköti a mai Japán fiatalságot, míg máshol a világon mondhatni alig vannak olyanok, akik ráveszik magukat hogy belekezdjenek egy akkora sorozatba, ami négyszáz rész után csak most ér el a legjobb feléhez...

A One Piece-ről sokat írtunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr91208224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása