2008. október 21. 15:00 - Khaos

Anime-nap Debrecenben

Animáció Világnapja; és itt most nem csak az animékről van szó, mert Amerika és Európa is alkot rengeteget az animációs iparban, igaz a célközönsége kisebb, és behatároltabb, mint a terjedő és elterjedt animének.
Ezt a tendenciát tisztán érezhetjük a Debrecenben ebben az évben is megrendezésre kerülő Animáció Világnapján, minek keretein belül tíz vetítési helyszínből csak egy helyen kap helyet sokunk kedvenc zsánere.
De ez legyen a legkisebb bajunk. Legalább nem kell választani, illetve szétszakadni két érdekes vetítés között, és mellesleg jó lehet találkozni azokkal, akik hozzánk hasonlóan szeretik a Japán filmipari remekeket.

Mint szervező nem is mondhatok mást, csak azt, hogy remélem minél többőtöket láthatlak a vetítések között beszélgetni, ismerkedni.
A most harmadjára megrendezésre kerülő rendezvényt Debrecenben úgy formáljuk egy kicsit évről-évre, hogy az animések kicsiny szubkultúrája egyre-egyre kijjebb dugja az orrát, és egyre nagyobb számmal jöjjön el, mutassa meg magát a többiek, és mindazok számára, akik ugyanúgy vevők lennének az animék világára, mint ők maguk, mert sokszor csak az éppen megtörténő mozdulaton múlik, hogy odamegyünk-e a másikhoz, vagy sem, illetve elmegyünk-e egy olyan eseményre, mint a 28-i világnap.
Gyertek el, és hozzátok el a barátokat, bartnőket, kiscsaládot, nagycsaládot, és egyébként is, mindenkit akit tudtok!

Októberben a népek,
Animéket néznek.

Linkek:
Apolló Mozi - moziműsor
Az Animáció Világnapja 2008 - hivatalos oldal

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr77723526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása