2008. augusztus 25. 18:00 - Khaos

One Piece - Buggy Arc

Morgan után szabadon, azaz mondhatni szinte semmi nem változik. Mindössze az üzenet más.

Luffy és Zoro ebben az arcban bemutatják, hogy ezek után mit várhatunk tőlük, persze mindenből nem kapunk, de az arc lényege ezúttal nem a verekedés köré fonódik, hanem olyan apróságok köré, amik egyszerre fényt derítenek Luffy lelkének egy részére, ami szerint egy kutyus bántalmai elegek, hogy megcipőzzön egy rettegett kalózkapitányt. Nomeg, persze itt kezd kibontakozni egy kevés abból, amit Luffy múltjáról tudunk, amitől a fan rendesen megőrül, hiszen nagyon okosan, parányit adagolnak az emlékekből, hogy semmivel ne tudjunk többet igazán.

A grafika és a hang még itt sem az igazi, gyakorlatilag a régies színvonal maradt, amiről sosem bírtam eldönteni, hogy afféle paródia a régi sentaiok felé avagy ennyire futotta a készítőktől.

Aki szereti a sorozatot, az bizonyára ezeknél az epizódoknál érzi először a bizsergést, vagy éppen az adrenalint, minden esetre az biztos, hogy ezek után a részek után, már nincs megállás. A lendület túl erős, és a hajlamosak innentől napokig elbújhatnak a monitor mögé...

 

Értékelés: 6,8

Link: One Piece Wikia

 

Címkék: one piece é:6
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr99621123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása