2008. május 14. 22:00 - public hikikomori

Hello Silly! Borzongjunk együtt!

Nektek is elegetek van a Hello Kitty-ből? Nagyobb baromságnak tartjátok a Pokémonnál? Borzongjunk együtt az újabb index-címlapos blogon! Állítólag még a gyerekeken jól áll. Igen, kedves cikkírók, ha egy cicus három vonalból egy két pöttyből áll, az nagyon kawaii. Még anime is készült belőle, hogy teljesen tükörsimára kiiktassa a porontyok szürkeállományát. Vegetatív meséket minden gyereknek, jupí!
Szörnyű adalék: az, ami Japánban tényleg a gyerekeknek készült, és őket is éri el, az itt és még nyugatabbra valamilyen misztikus módon több felnőtt egyedet, főként a huszas éveikhez közeledőket olyan módon  markába kaparint, hogy nem győzhetünk - de nem is éri meg - csodálkozni, amikor látjuk, egyedül Hello Kittyre építve lehet boltot nyitni mindenütt. Már nálunk is van. Nem is egy...



























És végül Shizu kedvéért:
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr38469192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása