2007. november 14. 01:00 - public hikikomori

A pontozásról

Public Hikikomori eredeti pontozása alapján, íme az AnimeComment pontozása:

10 műfajának legjobbja, avagy azok közül való
9-9,9 kiemelkedő a műfajon belül
8-8,9 nagyon jó
7-7,9 érdemes megnézni
6-6,9 középszerű vagy ambivalens
5-5,9 éppen nézhető
4-4,9 csak rajongóknak
0-3,9 nézhetetlen

Ez a pontozás sajnos csakis a mi preferenciáinkat képes kimutatni, tehát bármikor is jelenjen meg egy bizonyos szám egy kritikánk végén, mögötte a kritikát író szerkesztőnk áll, az addigi animés élményeivel, kritikusi tapasztalatával, és rengeteg olyan preferenciával, amit nem tudunk megosztani veletek, de igyekszünk beleírni a megjelenő kritikáinkba.
Minden esetre, ha hiányoltok egy jobb, vagy nem értetek egy túl magas pontszámot, írjátok meg miért, érveljetek, esetleg írjatok nekünk egy kritikát a ti szemszögetekből, hadd lássuk, és lássák olvasóink, mit lehet még látni, érezni, argózni az adott animéről. Ha pedig tudtok jobbat írni, küldjétek el az animecomment@gmail.com e-mail címre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr94228469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása