2009. március 10. 15:00 - AnimeComment

Minden idők legjobb animéi

Mindenhol léteznek listák, sok-sok minden alapján, így nekünk is illik kitenni egyet az ablakba; bizonyára így volt vele Public Hikikomori mester, amikor meghirdette közöttünk a számunkra legjobb animéket felsorakoztató listát.

A hosszú szavazásnak pedig vége, hamarosan elétek tárjuk, hogy számunkra mik voltak a legjobb, legszebb, legtökéletesebb animék, amik kijöttek az alkotók kezei alól.

Persze azzal is tisztában vagyunk, hogy ez a lista igen szedett-vedett, hiszen hat ember véleményét takarja, akik korántsem fedik le az összes animét, ami készült, illetve nem is törekszenek rá. Másrészt pedig gyakorlatilag azon a ponton vagyunk, ahol egyre inkább érezni, valahol elértük a filmjeink legjavát, megvannak azok, amik még sokáig fognak meghatározni minket, illetve érdeklődésünket, és ki tudja mennyi anime fér még bele ebbe a szűkös kis keretbe, a mai, igen nehéz és sűrű élet, rohanó világunk keretei között.

az AnimeComment csapata

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr99992563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása