2008. június 25. 15:00 - public hikikomori

Beharangozó - Jópofaságok a nyárra (is)

A nyár egyebek közt arra is jó, hogy ledaráljunk néhány, már hónapok óta megkezdett és félbehagyott sorozatot. Persze jön az új szezon is, néhány igazán poén kezdéssel. Nézzünk csak néhányat, amire azonnal felcsillant a szemem:

Slayers Revolution:
Hány bőrt lehet még lenyúzni kedvenc boszorkányunkról? Amint a jelek mutatják, akármennyit. A szokásos teljesen értelmetlen cím (Revolution) eredeti történetet takar, annyir bizonyos, hogy nem a light novel feldolgozása lesz a kétszer 12 részes új évad. Aki többre is kíváncsi, az várhatja a júliust. Annyi biztosnak tűnik az előzmények alapján, hogy túl sok újat nem várhatunk, csak még több fantasy-t, és még több övön aluli poént.

Antique Bakery:
Na és mit kezdjünk egy animével, ami abból áll, hogy néhány nem tipikusnak ígérkező karakterszereplő nyit egy cukrászdát és süteményekkel baromkodik? A manga alapján ebből még akár ki is lehet hozni valami igazán jót, és nem lesz Barátok Közt-szerű, azt garantálom.

School Rumble:
Végre a shounen-folyam is befejeződik, a harmadik "évad"-ot OVA formátumban élvezhetjük. Meglepetés itt nem várható, aki egy részt látott, az az összeset látta. ^^

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr57529086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása