2008. április 16. 16:00 - public hikikomori

Egy új koncepció

Bizony, ez a pont is elérkezett. Az AnimeComment csapata kezd kifogyni a szuflából. De miért is? Elfelejtettünk írni? Dehogy.
Mint emlékezhettek, az oldal eredeti koncepciója, hogy meghonosítsa magyar nyelven is az igényes, ám rövid kritikák írását. Nem eredeti az ötlet, AnimeDB egyik profilja is ez tulajdonképpen, amelyet ismerhettek. A magyar webszférában azonban a közelmúltig ismeretők születtek dögivel, és egyre-másra születtek a kicsit eltérő, ismeretőkre és fórumra alapuló portálok. Az AnimeCommentet egy kicsit másra akartuk, a visszajelzéseitek alapján ez sikerült is.
Végezzünk egy kis fejszámolást. A bejegyzések nagy része kritika. Ez azt jelenti a 4 szerkesztőre lebontva, hogy mintegy 80-90 animét kellene megnéznünk évente, hogy az oldal maradhasson olyan, amilyen most, vagyis a mostani rendszerességgel jelenjenek meg az újabb cikkek. Ez gyakorlatilag lehetetlen, de nem szeretnénk, ha emiatt a blog romlana. Az eddigiekre is építkezve egy különleges webes gyűjteményt hozhatnánk létre közösen, ha ebben, Ti, olvasók is partnerek vagytok. Nem kell mást tennetek, mint írni. Írjatok kritikákat (ne ismertetőt), és küldjétek el nekünk, vagy jelentessétek meg saját nicknéven. A dolog menete egyszerű:
1. Nem saját névvel
Írjátok meg a kritikátok, majd küldjétek el az animecomment@gmail.com e-mail címre.
2. Saját nicknévvel
Írjatok az animecomment@gmail.com-ra, hogy szeretnétek meghívót. Ezt rövid időn belül meg is kapjátok. Innentől kezdve csak egy Indapass regisztrációra lesz szükségetek, és írhattok is a blogra. Ebben az esetben arra is van lehetőség, hogy valaki szerkesztővé lépjen elő. Mindkét esetben csak annyit várunk, hogy az írások rövidek, élvezhetőek legyenek.

Ne habozzatok, írjatok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr40427936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása