2008. január 15. 15:00 - public hikikomori

Útmutató az AnimeComment oldalhoz

Az itt következő pár pont az AnimeComment blog-oldalán követendő etikettet tartalmazza, azzal pedig ugyebár mindenki tisztában van, hogy az etikettet követni érdemes.

1.
Az AnimeComment animékkel és az animéhez kapcsolódó szubkultúrával foglalkozó blog. Elsődlegesen animekritikák kerülnek bejegyzésre.

2.
Minden bejegyzéshez szabad kommentet fűzni, előzetes moderáció nincsen, a kommentek azonnal megjelennek. A Blog Szerzői fenntartják a jogot az esetleges moderálásra.

3. A Szerzők a következő rangban lehetnek: Admin, Szerkesztő és Tag. Egy Admin van, ő dönt a Szerzők rangjáról és a Blog felépítéséről. Tagnak bárki jelentkezhet az animecomment@gmail.hu e-mail címre küldött levéllel. A Tagok szabadon írhatnak bejegyzéseket, de azok csak akkor jelennek meg, ha azok a formai követelményeknek megfelelnek. Tartalmi megkötés nincsen. A Tagok munkáját a Szerkesztők ellenőrzik. A Tagok az Admin döntése alapján előléphetnek Szerkesztővé. A Szerkesztők szabadon írhatnak a Blogra.

4. A Blog bejegyzései elsősorban kritikák. Egy animéről többen is írhatnak kritikát, de mindenki legfeljebb egyet. A kritikáknak az alábbi formai követelményeknek kell megfelelnie:
- igényes, helyesírási és nyelvi hibáktól mentes szöveg
- mellékelt kép
- értékelés 10-es skálán, egy tized pontossággal
- legalább két link, közte legalább egy magyar nyelvű, és legalább egy közülük tartalmazza az anime értékelés nélküli leírását

5. Az Admin fenntartja a jogot a szabályzat megváltoztatására, erről azonban köteles értesíteni a Szerzőket.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr90291991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása