2008. április 01. 12:00 - public hikikomori

FAQ

0. Hol a banneretek?



1. Mi ez a blog? Mivel foglalkoztok?


Az AnimeComment animékkel foglalkozik, és főleg kritikák jelennek meg az oldalon. Természetesen igyekszünk írni kapcsolódó anyagokról, ám a fő profilunk rövid, igényes kritikák megjelentetése a Magyarországon többé-kevésbé ismert animékről. A blog 2008 áprilisától egyesül az AnimeArt bloggal, így a profil bővül egyéb, általunk mellőzöttnek érzett tartalmakkal, így fanart-tal és AMV-készítéssel.


2. Nagyon keveset írtok egy-egy bejegyzésbe, ennél többet is tudhatnátok.


Többet is tudunk, de a kritikáinknak nem az a célja, hogy részletesen bemutassuk az animéket - ezt megteszi helyettünk jópár oldal. Ezek közül néhányat be is linkelünk alkalmanként, illetve néhány bejegyzésben ajánlunk pár jó oldalt. Böngészésre fel!


3. Nem értek egyet veletek, az X/Y anime ennél sokkal jobb!

Ok, ezt megírhatod a kommentek közé. A blog írói elég különböző véleményeket írnak le, és nem szólunk bele egymás írásaiba. Ha nem értessz egyet, akkor kommentelj, vagy keress meg minket e-mailben, és a kritikádat feltesszük az oldalra, ha az szövegében megfelelő minőségű. Azonban tudni kell, nem veszünk le írásokat csak azért, mert az elüt az olvasók véleményétől. Az általunk nagyon becsült aoianime.hu ezt egyszer megtette, amit megértünk, de a mi célünk, hogy jó írások szülessenek a hazánkban ismert animékről, ebben pedig nem kötünk komprimisszumokat.


4. Mit jelent a pontozás?

10-es skálán pontozzuk az animéket egy tizedes pontossággal, eszerint:
10 műfajának legjobbja, avagy azok közül való
9-9,9 kiemelkedő a műfajon belül
8-8,9 nagyon jó
7-7,9 érdemes megnézni
6-6,9 középszerű vagy ambivalens
5-5,9 éppen nézhető
4-4,9 csak rajongóknak
0-3,9 nézhetetlen

5. Az írásotokban néhány dolog pontatlan, sok a gépelési hiba!

Ok, írd meg, miben tévedtünk, és javítjuk. A kritikát mindig örömmel fogadjuk, ha tudunk vele javítani a blogon.


6. Mikor olvashatok X/Y animéről?

Ha valamilyen kívánságod van, akkor írhatsz az egyes szerzők saját bejegyzéseihez (a Rólunk rovatban találod őket). Ott mindenki leírja, mi az érdeklődési köre, miről készül írni.
 


7. Keveset írtok, unalmas az oldal.

Köszi, de ettől nem lettünk okosabbak, és több szabadidőnk sem lesz. Hobbiból nézünk animéket, és még magánéletünk is van. Ha te írni akarsz, kitesszük a blogra, ebben partnerek vagyunk.
 

 

8. Kik írják ezt a blogot?

Néhány anime iránt érdeklődő blogger, akikről a Rólunk rovatban olvashatsz. Ha te is érzel magadban lelkesedést, vagy úgy érzed, tudnál mit hozzátenni ehhez a bloghoz, akkor ne habozz, és írjál nekünk:

animecomment@gmail.com


9. Szoktatok moderálni?

Nem jellemző. Csak abban az esetben tesszük ezt, ha kommentelő durván sérteget másokat, vagy nem odaillő témáról ír. Ez szerencsére nagyon ritka. Azért nem moderálunk, mert valaki nem ért egyet velünk, vagy kultúráltan kritizálja az írásunkat.


10. Foglalkoztok mással is kritikákon kívül?

Igen, a többi témát a rovatok menüben láthatod. A lista lassan bővül, de az oldalt nem szánjuk minden animével kapcsolatos témával foglalkozó portálnak. Ha van valamilyen újdonság az oldalon, azt a blog főoldalára is kiírjuk természetesen. Ha még valami érdekelne, e-mail-en elérhetőek vagyunk általában.


11. Van valamilyen hírleveletek?

A Hírlevél rovatunk az oldallal kapcsolatos változásokat taglalja, más formában mostánában nem írunk.


12. Mondjál kérlek egy animét, amiben vannak lovagok, az űrben játszódik és a főszereplőnek hupikék a haja. Már régóta keresek egy ilyet.

Ha valami animékkel kapcsolatos kérdésed van, amire sehol sem találtad a választ, tedd fel nyugodtan valamelyik bejegyzés kommentjében. Igyekszünk majd válaszolni.
 
13. Kik olvassák ezt a blogot?
 
Elég sokan, eddig több, mint negyedmillió oldalletöltést regisztráltunk 2007. szeptembere óta. Ezzel persze sehol sem vagyunk a nagy portálokhoz képest, de célunk nem is ez volt.

13+1. Beírlak titeket a Pokoli lány honlapjára!

Írjál.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr22411467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása