2008. szeptember 24. 15:00 - public hikikomori

Lakótársat keresünk

Kedves Olvasóink!

Nemrég ünnepeltük az egy éves születésnapunkat. Minden pontosabb statisztika nélkül elmondható, hogy az egyik legnagyobb olvasottságú és legnagyobb adatbázissal rendelkező animével foglalkozó oldallá váltunk.

Az oldalt alapvetően arra építettük, hogy napi rendszerességgel közlünk kritikákat és hosszabb-rövidebb cikkeket, ami egy ennyire szűkös témában elég tisztes munka. Azonban elég világos előttünk is, hogy nem tudjuk kritikákkal megtölteni sokkal tovább az oldalt, fizikailag lehetetlen ugyanis, hogy olyan tempóban nézzünk sorozatokat, amilyen gyakran frissíteni szeretnénk. Egy másik gondolatunk, hogy habár a felnőtteknek (vagy kamaszoknak) szóló animációk többsége japán, rengeteg más országban is készülnek nagyon jó filmek, ezekről sem kellene elfeledkezni, ugyanakkor a magyar nyelvű weben nincsen olyan jelentősebb oldal, ami az egész világ animációival foglalkozna.

A fentiek miatt szeretnénk lehetőséget biztosítani más szerzők számára is, hogy írjanak a blogra. Ha érdekel bármilyen (felnőttek számára készült) animáció, és szívesen írnál kritikákat, cikkeket, elemzéseket, vagy akár készítenél interjúkat, akkor várjuk leveledet az animecomment@gmail.com címre. A blogra szóló meghívó feltétele egy kritika beküldése egy általad látott sorozatról vagy filmről.

Az AnimeComment Csapata

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr31677904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása