2008. június 09. 15:00 - public hikikomori

Aberrált-e vagy?

Már vagy egy fél órája csak képeket keresel a google-ben. Tetszik, mi? Rajzolt lány. Szép, formás, sehol egy hiba. Ha van, az is csak szexepil: azért van szemüvege, hogy arra gerjedjél.
Jól ki van ez találva. Soha sem voltál sikeres a lányoknál. Persze, azt sem értetted, miért nem. Nem mintha az emberi kapcsolatokkal olyan jól elboldogultál volna. Fájt bevallani, hogy csak zavarod a sikeresebb arcokat, ugye? Egyszerűbb a többi lúzerrel nyomulni, így legalább senkinek nem tűnik fel, hogy irtó béna a hajad és sportolnod is kellene valamit. Bulizni sem mész, egyébként is tök gáz. Emberek zenére vonaglanak és piálnak, baromság, anyád is mondta, hogy csak idétlenség az egész, majd kinövik.
Egyébként is, mit kezdenél velük? Olyan lekezelőek, és nem is túl kedvesek veled. Nem tudnak mit kezdeni a hobbijaiddal, csak a lúzer haverjaid. Nekik is gáz a sérójuk, de legalább kedvesebbek, nem szólnak be ilyen felszínes baromságok miatt. Magadban azért élvezkedsz, ha nekik sem jön össze valami, akkor legalább nem Te vagy a legszerencsétlenebb ezen a földön.
...még mindig a képekkel szerencsétlenkedsz. Semmi gond, csináld csak... ne kapd fel a vizet, én csak mondom, mit művelsz. Az zavar, hogy valaki kimondja, mi a helyzet. Persze, nem vagy hozzászokva. Aki szóba áll veled, az túl balfasz, hogy észrevegye, amikor betűröd a polót a nadrágod alá. A netes dolgaidról különben sem tud senki, az a te magánügyed.
A rajzolt csaj nem utasít vissza. Szőrtelen, szagtalan, steril, mint a monitorod. Hazudj még magadnak.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr54504386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása