2008. november 19. 15:00 - Khaos

Imouto Jiru


Perverz?
Igen.

Annyira?
Igen.

Tényleg?
Igen.

És...
Igen.

 

 

 

 

És ennyi pont elég is legtöbbünknek az Imouto Jiruból...

Merthogy az Imouto Jiru az a hentai, amiért az animeipart jogosan meg lehet pecsételni. Értsük ezt akárhogyan is, egy loli-hentai egyértelmű célokat, azaz közönséget szolgál ki, ez pedig mindenre rányomja a bélyegét, Japánon kívül, és belül is.

A történet egyértelműen szexorientált, ahogyan ezt egy hentaitól várja az ember, de emellé még kapunk is egy nagy adag túlerőltetett, és amellé még egy, nyögvenyelősen befogadható nyomást, amivel a sztoriírók egyenesen rátolják a fiatal főszereplőt az újdonsült mostohahugaira, mintha a mostohahug, és egyéb iránt a mostohaanyuka, Japánban egyenlő lenne a szabad dugással, és mintha az egész történetet az utolsó pillanatban kényszerítettek volna rövidebbre, ami persze rányomta a bélyegét a forgatókönyvíró tudatára, és bumm, így lett az Imouto Jiru. Azaz ennyire nem egyszerű, hiszen az összhatáshoz még erősen hozzátartozik a kislányok megtévesztően valósághű viselkedése, az ágyjelenetekig legalábbis biztosan. Azon túl... Nos, ezt a készítők tapasztalatára(?) bízom.

A képminőség viszont, vagy éppen a hibák kiküszöbölésére, minden esetre a fanbázis igényeit kielégítendő, kifejezetten jó, a lánykák testei éretlenek, és a rajzolás egyáltalán nem esik túlzásokba. Már ha az alig tíz éves lánykákkal való szexet leszámítjuk...
A hangokról nem hinném, hogy sokat kell szólnom, hiszen mindenki hallotta már, és aki hallotta az sosem tudja feledni, különböző okokból, a hajszálvékony ritmusosan feltörő hangokat. De mégis, az anime nyújt ezen túl újat is, azaz hallhatunk egy röpke furulyaszólót, a középső kislány... közepétől.

Hogy az Imouto Jiru ellentmondásos, és egyben nagyon sokat mondó anime, ez kétségtelen. De az sem kétséges, hogy az, amit mond, nem fest éppen pozitív képet Japán bizonyos oldaláról, arról az oldalról, amit mi, anime-nézők/rajongók szivesen hallgatunk el, illetve tagadunk le, minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Tanulmányanyagnak jó, meg lehet nézni, de csakis akkor, amikor az ember elmúlt legalább huszonegy.
Persze értelmi szintben.

Oniii-chaan~

 

Értékelés: 3

Linkek:
ANN
(Magyarul mi vagyunk az elsők.)

Címkék: imouto jiru é:3
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr3762588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása