2008. október 25. 15:00 - public hikikomori

Hírlevél - Október

Ez a hónap sem telt események nélkül, üdvözöljük új szerzőnket: Peorth írásait is olvashatjátok mostantól, tehát már összesen hét szerzővel büszkélkedhet a blog. Természetesen továbbra is várjuk cikkírók jelentkezését, akár egy-egy írást is szívesen leközlünk.

Hogy kicsit dicsekedjünk, nagyon sokan olvastok minket. Az utóbbi egy hónapban 14.910 oldalletöltést regisztráltunk, kérdezzetek meg bárkit, aki ért hozzá, ez egy ilyen tematikus blog esetében, amilyenek mi is vagyunk, egy baromi nagy szám. A Goldenblogon nyertes Konzervatórium hasonló értéke például kb. 80.000.  Az egyedi látogatóink száma ugyanezen időszak alatt 5124 volt, amelyben nincsenek benne, akik RSS-en olvassák a bejegyzéseket.

Visszatérő témánk a blog kinézete. Olvasható szövegeket tudunk írni, viszont html-ben már annyira nem vagyunk otthon, és ezt nem is tartjuk cikinek leírni. Szóval, ha  valaki ért a témához, szívesen várnánk segítségét a következőben:

- Hogyan tudnánk megoldani, hogy legyen valami kompaktabb menünk, amelyben egyszerűbben lehetne az egyes animékre keresni?

Ha van konkrét javaslatod, esetleg csak ajánlanál egy hasznos linket, akkor kommentelj be kérlek ide, vagy írjál az e-mail címünkre: animecomment@gmail.com

Előre is köszönjük a segítséget:

Az AnimeComment Csapata

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr31725757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása