2008. szeptember 01. 15:00 - Khaos

Vissza a régi kerékvágásba...

A két fiatal a parkban lebzselt. A kellemesen cirógató szellő és a melengető nap mindkettejüknek a nyarat juttatta eszébe, ettől pedig egyre csak törtek elő a nyár élményei. A szótlan percek csak teltek, és csak akkor vették észre, hogy múlik az idő, amikor a nap sugarai már nem érték el őket.

-Hideg van - mondta egyikük, még mindig az égboltot bámulva.
-Mostanában mindig - ő a lábait átkarolva ült lentebb, és meredt a kihalt játszótér felé.
-Vége, igaz? - felültében ránézett a barátra, követte a tekintetét a játszótér felé, majd a közeli, komoran ágaskodó toronyépületek felé, és didergősen összefonta karjait.
-De az iskola is jó...
-Mindig fázom az iskolában.
Amikor a másik a játszótérről végre visszanézett, pont elkapták egymás tekintetét, majd feltápászkodtak a földről, hogy elindulhassanak hazafelé.

A megálló előtt hangzott újra szó.
-Akkor holnap - azzal elindult a gyalogút felé, míg a másik hosszan nézett utána, olyan érzéssel, mintha ezzel az elválással valami más is véget ért volna...

 

Hát igen, ismét itt a nyár vége, illetve az új tanév kezdete, és vele az ősz. Sokunkkal történtek és történnek fontos változások, s kinek ez több, kinek kevesebb szabadidőt enged. Az AnimeComment egy éves lesz, mi pedig újra a gépeink elé ülünk, hogy megtöltsük írásokkal a listáinkat ebben az évben is, és csak remélhetjük, hogy akad elég nézni és megosztanivalónk.

Reméljük, hogy mindannyian élveztétek a nyarat, a semmittevést, de legalábbis a jó időt, és persze reméljük azt is, hogy a barlangszezonban most is újra előkapartok minket a fiókokból. Köszönjük nektek az idáig tartó hálás olvasgatást, és reméljük, hogy kellemesen töltitek majd az oldalon perceiteket.

Az AnimeComment csapata

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr8643074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása