2009. január 03. 15:00 - Peorth

SamBakZa: There she is!

Míg mi idehaza szemezgetünk az újabb és újabb animék között, addig más országok fiai sem tétlenkednek, már ami az igényes animációkészítést illeti. Nem kivétel ez alól a koreai illetőségű SamBakZa névre hallgató trió sem, akiknek a munkássága sokunk számára ismerős lehet. Az ő kezük alól került ki a mára már ötrészessé duzzadt, több díjat is bezsebelt klipp-füzér, a There she is!, mely egy szerelmespár, Doki és Nabi történetét dolgozza fel. Tulajdonképp a már jól ismert Romeo és Júlia-történettel állunk most is szemben, egy eléggé rendhagyó megközelítésben. Ebben az alternatív világban ugyanis Romeonk nem más, mint egy macska, míg Júlia egy roppant lelkes és rajongótermészetű nyuszilány. Miután saját csatájukat megvívják, szembe kell nézniük az ítélkező társadalom nyomásával is, mi pedig megláthatjuk, hogyan válik egy pár magánélete közüggyé.
A sorozat első darabja 2004-ben hagyta el a stúdiót, majd lassan, de annál biztosabban jöttek a folytatások is, míg a befejező klip nem is olyan rég, ebben a hónapban jelent meg.
Az egyes részek alatt szöveg nincs - modern, pörgös dalok szolgáltatják a zenei aláfestést, a grafika pedig inkább az egyszerűségre törekszik, ettől függetlenül a japán animációból ismert és szeretett mimikák és gesztusok hamar megtalálták az utat a nézők szíve felé. Akinek van egy kis ideje, nyugodtan vessen pillantást a klippekre, vagy valamelyik videómegosztó portálon vagy akár a SamBakZa csapat honlapján is!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr57847807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása