2009. május 19. 15:00 - Khaos

MILA 17: Golden Boy

Golden Boy, avagy a csoda már elkezdődött, és biciklivel járja Japán útjait az élet igazi tanulságait keresve. Nem meglepő, akinek 200 körül áll az IQ-ja annak túl sok mindenre jut ideje gondolkodni, főleg ha az illető még képes is elmenni értük bárhová.
A Japán-járó észlény pedig nem rest, és mindenütt megold minden problémát, mert tanulni jó, és minél többet tanul az ember, annál inkább döbben rá, mennyit nem tud, de ebben az érdekes esetben az anime szerethetősége nem abban van, hogy a nemtudás olyan magas szintű amilyennek az akadémikus réteg láttatni szereti, hanem abban, hogy a hétköznapibbnál hétkönapibb dolgok felé halad. Az aranysrác, akinek meggyűlik a baja mindenfél problémával, ami Japánban jelen lehet, még meg is nevettet, és nem felejti ki a fanszervízt sem előlünk. Az évszázad legpikánsabban legperverzebben csattanó poénjaira ki ne lenne kíváncsi, még akkor is, ha a pár rész már kamaszkorban jár. Pont jó kor; ami minden korban/korra hat.

Golden Boy. Educational!
 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr791127412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása