2009. május 03. 15:00 - Khaos

MILA 19.: Genshiken

Genshiken, avagy az elvetemült otakuk vs. mindenki, mindenkit pedig itt Saku-channak hívják. Hogy miért érdekes ez a sorozat, és miért kerül bele egy ilyen listába? Az akart-akaratlan csatározás az otakuk és a normális ember között annyi ismerős pillanatot, elhangzott mondatot, és megérthetetlen gondolatot tartalmaz, amennyivel mindannyian évek alatt kerülünk szembe, de egy mindenképpen közös, szembekerültünk velük, akár erről, akár arról az oldalról közelítjük meg az animét, mindenhonnan megkapjuk a magunk pironkodtató dezsavűit.
És hogy ez miért jó? Ki tudja, talán azért mert lényegében megtanulunk saját magunkon nevetni, vagy éppen belelátunk abba, amit nem értünk meg annyira, hiszen mindazok mellett, amik mindenkivel előfordulnak, amire mindannyian ráismerünk, bizony rengeteg olyan dolog van, amire korántsem, de talán pont ezért leszünk egy kicsit toleránsabbak a végén, mert őrültek, agyalágyultak és idióták vannak, tudjuk, az emberi hülyeség határtalan, és időtlen. Az otakuk is azok, hívjuk őket akár kockának, akár függőnek, akár ... (és ide jöhet a te, vagy a barátod neve is).

Aki egy ilyen oldalon olvas egy ilyen írást, annak biztosan nem kell többet mondanom arról, miért is szeretjük a Genshikent, persze ha ez még nincs így, akkor már meg is van a célirány: irány a képernyők elé!

Genshiken írásaink.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr281095695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása