2010. augusztus 28. 15:00 - Khaos

Szomorú hír, jó hír

Babagyűjtemény a Szárnyas fejvadászból
// Fotó: Madhouse / Sony Pictures Entertainment, (c) 1999-2010 Index.huKon Satoshi, aki többek között a Perfect Blue és a Paprika című animéket is rendezte, augusztus 24-én meghalt, hasnyálmirigy rákjával küzdve. Páran közülünk bizonyára érzik, hogy sok lehetséges kis csodát vesztett az anime-világ...

 

A másik hírünk a mai napra viszont a közelgő szeptemberről szól: mint az bizonyára sokan éreztétek, a nyáron megint sikerült elülnünk, és igazán üres időszakok is verték mostanra az oldalat. Mondhatni kiürült a mókatár, és kevesebben is vagyunk már, szóval reméljük, hogy a kezdődő őszi idény tempójába ti is beleszóltok ajánlásokkal és új témákkal, amikről olvasnátok többet, összeszedve, egyszerűen.

Hamarosan érkeznek is a folytatólagos írásaink, addig is, reméljük beteltek egy kis szubkultos ömlengéssel, és az újonnan feltöltött Facebook, és egyéb feltöltők lehetőségeivel.

Lájkoljatok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr232254433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása