2009. december 18. 00:00 - Khaos

Decemberi hírlevél - picit módosítva

Ho ho ho hóóó!

Nehéz az ilyesmit leírni, és még milyen nehéz egy ilyen súlyos képpel alátámasztani egy bizonyos kor után...

Minden, és lehetőleg a legjobb esetre viszont, jó hírünk van. Eljött a harmadik karácsonyunk, amire egy kis ajándékkal kedveskedünk. Persze kis hazai fiókos kollégákként semmi komollyal nem tudunk szolgálni, mégis, gondoltuk örültök majd, ha a sokáig húzott MILA lista a végére ér. A végére bizony, így hát nem is tudtuk mihez kezdünk, ha véget ér, azonban a szerencse - a drága, aktív blog.hu fejlesztőcsapat képében - hozott nekünk egy rég várt lehetőséget, így meg is alakítottuk az AnimeComment közösséget. Nagy karácsonyi melegséggel szeretettel várunk titeket a köreinkbe, hogy sokkal élőbb kapcsolatot ápolhassunk. Persze ha a közösségesdi nem válik be, az egész ötlet megy a kukába, és elkönyveljük, hogy tényleg semmi de semmi szükség arra, hogy próbáljunk kapcsolódni. (Nem vagyunk mi vonat...)
Azt persze mi is tudjuk, minden közösségnek kell mozgatórugó, éppen ezért igyekszünk versenyt rendezni a jövő év bujaságában. Terjesszétek az igét, főleg ha nem olvasnak minket a baráti körötökben, és regisztráljatok, hogy legyen kiknek megrendezni a versenyt, aminek a nyereményeiről hamarosan nyilatkozunk.

Most, hogy ilyen szépen sikerült a tudtotokra adnom, hogy jöhettek anyázni meg követelőzni, megyek, eszek bejglit tejcsivel, és nézek még egy kis Hayate no Gotokut - persze csakis a gonosz, fenyegetőző mikulás miatt, aki mindig figyelmezteti Hayatét mi vár rá amiért rossz volt...

 

Ui.: A még-egy-közösségi-oldal-és-hánynom-kell-szindróma
áldozatait is megértjük. Persze, hogy meg...

A linket kicsivel lejjebb találjátok meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://animecomment.blog.hu/api/trackback/id/tr51604724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása